donderdag 5 juli 2012

Dag 8/9: Onderweg naar Trigance

Onderweg naar Trigance


Onderweg naar Trigance
Onderweg naar Trigance
Foto van Gé Nielissen op Panoramio.com

Na de lunch in Castellane zijn we naar ons hotel in Trigance gereden. Dit hotel zou ons uitgangspunt vormen voor het bezoek aan de Gorges du Verdon. Bovenstaande foto's zijn van een stop net buiten Castellane.

Auto en hotel in Trigance


Huurauto

De huurauto waar we niet erg enthousiast over waren. Dat had niet zozeer met het uiterlijk te maken, maar hij was gewoon niet fijn om in te rijden. Het is wel gelukt om de auto zonder schade weer in te leveren aan het eind van de reis, en dat hebben we in het verleden wel anders meegemaakt. Aanvankelijk waren we van plan om na aankomst in het hotel nog een stukje van de kloof te doen, maar dat is er niet meer van gekomen. We hebben wat zitten lezen op het terras bij onze kamer en 's avonds hebben we buitengewoon prettig gedineerd in het restaurant van het hotel. De kok had de gewoonte om de borden een beetje kleurig op te maken. Bij elk gerecht lag een bloem die afkomstig was uit de bloemrijke tuin van het hotel.

Uitzicht vanaf terras
Uitzicht vanaf terras

Gehakkelde aurelia en een witbandzandoog


Gehakkelde aurelia en Witbandzandoog

Op het terras stond een vlinderstruik en daar troffen we de mooie gehakkelde aurelia aan en een witbandzandoog die weigerde de vleugels te openen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: